My Holdings


Innehavsdata laddas...
14 kommentarer:

 1. Hej!

  Intressant. Skulle vara intressant med antal aktier av varje :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. I mitt andra verktyg MyDividends (se ovan) så finns det stöd för antal. My Holdings är tänkt mer som en översikt och utan att avslöja portföljstorlek.

   Tack för kommentar!

   Radera
 2. Hur tänker du när du handlar med t ex aktier i USA och dollarkursen? Om dollarn sjunker nu i september så blir det ju lite jobbigt med värdet på aktierna. Eller hur funkar det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dollarkursen spelar stor för amerikanska aktier - jag tror svenska kronan för svårt att hävda sig i närtid, hoppas jag har fel.

   Tack för kommentar!

   Radera
  2. Tänker du då sälja av amerikanska aktier eller hur tänker du då?

   Radera
  3. Jag behåller mina amerikanska aktier och ökar nog andelen om det blir en dipp.

   Radera
 3. Hej!

  Till vilken ränta belånar du portföljen?

  Mvh G

  SvaraRadera
 4. Hej Stefan.
  Noterar att du har väldigt många(?) aktier i din portfölj. Hur många rekommenderar du man ska ha för att få en bra riskspridning? Finns det någon nackdel att ha några för många, förutom att det blir svårare att hålla sig uppdaterad på vad som händer i de olika bolagen?

  /Rickard

  SvaraRadera
  Svar
  1. 15-20 aktier brukar vara en tumregel för god riskspridning med det beror förstås vilken typ av aktier och inom vilka sektorer. Nackdelen med många aktier är att sannolikheten för indexnära värdeutveckling ökar men en så länge tycker jag att mina strategier presterat väl i det sammanhanget. Tack för kommentar!

   Radera