2014-01-06

Nytt år, ny blogg

Då jag har jobbat i finansbranschen sen 2001 anser jag mig kunna en del om dess produkter och tjänster. Utöver detta har jag ett starkt intresse av både privat- och makroekonomi.

Jag har funderat senaste tiden på att utöka mitt befintliga bloggande om test av mjukvara till andra ämnen som jag anser mig att ha något att säga något av värde om.

Att skriva på svenska för en svensk publik kan underlätta i vissa avseenden tror jag också. Min testblogg har sin största bas i Indien och Nordamerika så det vore kul att hitta lite svensk publik.

Så denna blogg kommer främst att handla om privatekonomiska frågor och avsikten är att dela med mig av min kunskap i området.

Behövs det ytterligare en blogg om ekonomi? Återstår att se, min avsikt är att kombinera mina färdigheter som testare med mina erfarenheter av ekonomi och förhoppningsvis hitta någon ny vinkel som blir läsvärd.

Kommande inlägg kan bli tankar om Internetbanker, finansappar, pension, sparande, andra banktjänster m.m.

Häng kvar!

/Stefanps.

Allt innehåll i denna blogg är baserat på mina personliga åsikter och har ingen koppling till min arbetsgivare och/eller dess kunder/leverantörer.

ds.


0 kommentarer:

Skicka en kommentar