2017-03-15

MyDividends: Medelvärde per månad utdelningar

En liten uppdatering av MyDividends: medelvärde per månad för portföljens utdelningar visas nu i översiktsgrafen, håll till godo!

bildkälla: z2036


Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar. Innan du investerar i en aktie bör du själv läsa på fakta och bilda dig en egen uppfattning.

8 kommentarer:

 1. När jag ser dina visualiseringsverktyg applicerade på dina utdelningar kommer jag att tänka på det gamla uttrycket "everything worth doing is worth overdoing" :-)

  Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ger ofta 120% för saker jag brinner för :-)

   Tack för feedback!

   Radera
 2. Hej Stefan,
  tack för update, hur modifierar du utdelningsschemat för att lägga in denna medelvärdeslinje i stapelgrafen? Dvs givet att man har beräknat medelvärdet, hur kan jag "lägga in" denna linje i stapelgrafen?
  Mvh Stefan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den beräknas automatiskt och man behöver inte göra något med sitt data för att den ska synas givet att man använder senaste versionen av verktyget (länk ovan och under knappen MyDividends)

   Tack för kommentar!

   Radera
 3. Fint. Man kan aldrig ha nog med mätare och reglage :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar, man ska inte underskatta visuellt tilltalande verktyg i sitt sparande tycker jag. Om värdeutvecklingen skulle bli sur framöver kan man alltid växla till mätarna för direktavkastning istället :-)

   Radera
 4. Snyggt! Jag gillar tanken på att ha utdelningar varje månad, men jag har mer hamnat i ett läge med utdelningar varannan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Frekvensen är sekundär, storleken primär :-)

   Radera