2016-07-28

Guld som glimmar?! - Gaius Marius

Bloggosfären inom ekonomi/aktier består mestadels av en skön samling individer enligt mig men som ibland kanske kan uppfattas som något likformiga då man ofta skriver om sin värdeutveckling, månadsrapporter och utdelningar bland annat (inklusive undertecknad).


En som avviker från ovan nämnd skara bloggare med ett speciellt sinne för språk och stil är Cristofer "Sofokles" Andersson som nyligen lämnade anonymiteten i samband med lanseringen av sitt kommande bokprojekt - Gaius Marius

bildkälla: Cristofer Andersson/Kickstarter

Jag drömde själv om att bli författare i unga år men har på senare år åtminstone fått visst utlopp för skrivarlusten via bloggen istället vars format nog passar mig bättre tror jag.

Att ta beslutet om att hjälpa Cristofer att marknadsföra projektet var väldigt lätt då jag gillar idén och är övertygad att detta kommer att bli väldigt bra då han verkar besitta mycket stor sakkunskap om ämnet (romartiden) utöver sina språkfärdigheter.

Jag har nyligen gått in som guldsponsor då jag både är nyfiken på slutresultatet i form av boken samt att det kanske visar sig framöver att det blir en raritet när Hollywood knackar på om filmrättigheter!?

Vem vågar missa en sådan chans? :-)


0 kommentarer:

Skicka en kommentar